Barion Pixel
+ 36 1 460 8941

Donuterie Cafe: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56

Donuterie | Etele Plaza: 1119 Budapest, Hadak útja 1 - Foodcourt

+ 36 1 460 8941

Donuterie Cafe: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56

Donuterie | Etele Plaza: 1119 Budapest, Hadak útja 1 - Foodcourt

Extra Options

1) Céges Rendezvények

Category:

Üdvözöljük a Donuterieben
Üdvözöljük a Donuterie kávézóban, a legjobb helyen, ahol ízletes és friss fánkokat találhat Budapesten. Egy kisvállalkozás vagyunk, akik hű vásárlóiknak közel két éve áll rendelkezésükre. A városban nálunk a legnagyobb a választék, 24 különböző ízzel. Specialitásunk a mini fánkjaink – a mini fánkok remek pluszt adnak egy személyes vagy céges eseményhez.

Céges Rendezvények

Fánk Fal
Egyedi módon szeretné kiállítani a fánkokat? Ne keressen tovább,ajánljuk Fánk falunkat. A falunk tökéletes esküvőkre, születésnapi bulikra, céges rendezvényekre.

The Donut Wall

A fánkok ízeinek és színeinek variációjával, a falunk biztosan nagy sikert arat vendégei körében. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy lefoglalhassa Fánk falunkat a következő eseményére!

Page 3
Mini fánkok: tökéletes méretű falatkák!
Édes és kielégítő falatkákat keres, ami nem hagyja cserben? Próbálja ki mini fánkjainkat! Ízletesen könnyed falatkák, amelyek tökéletesek egy kis bűntudat nélküli kényeztetésre az édes szájúak számára.
Mini Donuts: The Perfect Bite-Sized Treat!
Ha éppen úton van vagy szünetet tart, mini fánkjaink tökéletesek, hogy az édesség utáni vágyát kielégítsék. A sok ízvariációból mindenki talál kedvére való mini fánkot.
Mini Donuts
Miért várna? Próbálja ki mini fánkjainkat még ma és jutalmazza meg magát egy falat mennyországgal.
Mini Donuts
Fánkpiramis
Vagy próbálja ki fánk piramisunkat, ahol új szintekre hozzuk a fánkok iránti szeretetét. Válasszon különböző szintű piramisokat különféle fánk variációkkal.
Donuts Pyramid
Fánk Torony
Ha valami mást szeretne, próbálja ki fánk tornyunkat az esemény díszeként. A fánkok ízeinek és színeinek variációjával, fánk tornyunk lehet a tökéletes középpontja bármelyik partinak vagy rendezvénynek. Miért érné be az átlagossal, hogyha lehet különleges is?
Donut Tower
Kapcsolat
Ha csak egy édes élvezetre vagy egy catering szolgáltatásra van szüksége a rendezvényre, ránk számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és nézze meg miért mi vagyunk a legjobb választás. Köszönjük, hogy a Donuterie kávézót választja, alig várjuk hogy hamarosan kiszolgálhassuk.
Személyre szabott ajánlatukért – “[email protected]
Contact Us